Palaute

Tietoa palautteen antamisesta

Finnishcourses.fi-palvelun palautteet kulkevat Helsingin kaupungin palautejärjestelmän kautta. Jos haluat lisätietoa kursseista, kysy suoraan Koulutuksen järjestäjiltä.

Palautteisiin pyritään vastaamaan viiden arkipäivän kuluessa. Jos asia edellyttää selvitystyötä tai suunnittelua, vastaaminen voi kestää kauemmin.

Palautteen tyyppi
Otsikko
Viesti

Yhteystiedot

Anna yhteystietosi, jos haluat vastauksen palautteeseen.
Nimi/nimimerkki
Puhelinnumero
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka

Koska tämän palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esimerkiksi henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja.

Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.