Tietoa palvelusta

 

Finnishcourses.fi on monikielinen verkkosivusto, joka tiedottaa suomen kielen kursseista pääkaupunkiseudulla, Turun ja Tampereen seuduilla sekä Oulussa. Kaikilla kursseilla on ammattitaitoinen suomen kielen opettaja. Palvelussa on kattavasti tietoa kursseista ja käyttäjän on helppo vertailla niitä. Käyttäjä voi ilmoittautua kurssille joko sähköisesti tai ottamalla yhteyttä koulutuksen järjestäjään.

Palvelu tiedottaa myös Helsingin seudulla järjestettävistä ruotsin kielen kursseista.

Palvelua ylläpitää Helsingin kaupunginkanslian viestinnän InfoFinland-toimitus. Sivustolla näkyviä kurssitietoja ylläpitävät koulutusten järjestäjät. Tampereen seudun tiedoista vastaa Tampereen seudun työväenopisto. Turun seudun tiedoista vastaa Turun kaupunki. Oulun tiedoista vastaa Oulun kaupungin Villa Victor.

Sivuista voi lähettää InfoFinland-toimitukseen palautetta palautelomakkeen kautta.

Sivuston käyttöä seurataan evästeiden avulla. Lue lisää sivulta Tietosuoja. Sivuston saavutettavuudesta voit lukea saavutettavuusselosteestamme.

Vastuuvapaus

Verkkopalvelussa olevan tiedon ajantasaisuutta ei kaikissa tilanteissa voida taata. Helsingin kaupunki ei vastaa verkkosivujen käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta. Finnishcourses.fi:n sivuilta on linkkejä myös kaupungin ulkopuolisten tahojen verkkosivuille. Helsingin kaupunki ei vastaa näiden ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sivujen sisällöstä.